Medcezir Dizisi Konusu


Medcezir dizisi Star Tv`nin en büyük ses getiren ve sevilen dizisi ünvanını bir çok diziyi reytinglerde sollayarak göstermiş duruuyor. Dizinin baş rol oyunculuklarını çok sevilen genç kızların rüyası olarak gösterilen Çağatay Ulusoy ve Güzelliği ile dikkat çeken başarılı oyuncu Seranay Sarıkaya'nın dizinin baş rollerini paylaştığı Çağatay Ulusoy ile çok iyi bir birliktelik ve uyum içerisindeler.

Medcezir dizisinin konusu ise bir nevi zengin kız ve fakir oğlan birlikteliğinden doğan büyük aşkın başlangıcı oluyor.
Yaman (Çağatay Ulusoy) kenar mahallede yetişmiş başına buyruk ve kafası dik bir gençtir.Zamanında kötü bir ailede tatsız olayların içerisinde yetişmiş küçük yaşlarda boyundan büyük suçlarla suçlanmış,nezarethane girmiş ve başına bir çok tatsız olay gelmiştir. 
Dizinin diğer bir başrol oyuncusu olan Mira ( Seranay Sarıkaya) ise sosyetenin içerisinde büyümüş zorluk çekmemiş güzel mi güzel bir kişiliktir.Öyle ki bulunduğu sitede bir çok kişi miraya aşıktır.
Yaman ortaya çıkışı bir olay esnasında avukatlık yapan Selim Serez (Barış Falay) yamanı hapisten kurtaracak ve yamanın hayata sımsıkı bir biçimde bağlanmasını sağlayacaktır. Selam Serez'in yaman yardım etmesinin en büyük sebebi ise kendisininde geçmişte aynı hataları yaptığını ve aynı geçmişten geldiğini bildiği için yaman yardım edecektir.
Ender Serez (Mine Tugay) yani selim serezin eşi bu duruma ilk başlarda pek sıcak bakmayacaktır. Çünkü yaman geçmişinde hırsızlık olayına karışmış ve kötü suçlardan sabıkası bulunmaktadır.Fakat Yaman'ın Selim abisi yamana bir güzellik daha yaparak evinin kapılarını açacak ve kendisine evinde iş verecektir.
Yaman azmi ve başarısı sonrası mimarlık fakültesini kazanarak burs almaya hak kazanacak ve ileride başarılara imza atacaktır.
Dizi`nin diğer oyuncuları Barış Falay ,Mine Tugay,Şebnem Dönmez,Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez,Murat Aygen ve Can Gürzaptır.